logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Babi merah 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensfricandeau
150 ml asemwater
150 ml kokosmelk
30 ml olie

Haluskan:
boemboe:
3 rode pepers
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 theel trassie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de kokosmelk en de asemwater. Snijd het vlees in stukken en marineer het in het kruidenmengsel voor 12 uur. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het rondom bruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 274 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148053