logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sambal Goreng Babi Taoco
gebakken varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
3 eetl taoco
5 rode lomboks
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm laos, gekneusd
1 theel trassi
1 theel asem
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in plakjes, de lomboks in reepjes en de knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sajlotten, de knoflook, de lomboks, de knoflook, de asem, de trassi en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Vervolgens de ketjap, de taoco en het zout toevoegen en laat het geheel nog 15 minuten sudderen. Roer het zout en de nootmuskaat erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148092