logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Babi Bali
varkensvlees op Balinese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel ketumbar
3 cm kunyit
1 theel zout
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ketumbar en de kunyit fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukken en de lombok grof. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de ui, de knoflook, de lombok, de ketumbar en de kunyit voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 5 mnuten. Vervolgens de santen en het zout toevoegen en het zachtjes afgesloten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148138