gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. rundergehakt
4 eetl kecap manis
2 teentjes knoflook
2 theel nootmuskaat
1 theel zwarte peper
3 eetl paneermeel
2 sjalotten
3 eetlepels olie
100 ml water
1 ei
zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met het gehakt, het ei, de paneermeel, peper en zout naar smaak en de nootmuskaat. Vorm van dit mengsel balletjes.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de balletjes bruin. Voeg het water en de kecap en laat de balletjes gaar stoven.
ingrediënten:
500 gr. rundergehakt
4 eetl kecap manis
2 teentjes knoflook
2 theel nootmuskaat
1 theel zwarte peper
3 eetl paneermeel
2 sjalotten
3 eetlepels olie
100 ml water
1 ei
zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met het gehakt, het ei, de paneermeel, peper en zout naar smaak en de nootmuskaat. Vorm van dit mengsel balletjes.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de balletjes bruin. Voeg het water en de kecap en laat de balletjes gaar stoven.