logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 42 minutes ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 hours ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Solamu
gehaktballetjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 rundergehakt
150 gr rundvlees
100 gr garnalen
100 gr wortelen
4 eetl rijstmeel
3 eieren
2 teentjes knoflook
5 koriander blaadjes
1/4 lentjeui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
1/2 theel melkpoeder
1 theel bloem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de koriander en de lenteui fijn. Snijd het rundvlees fijn en hak de garnalen grof en rasp de wortelen.Meng alle ingrediënten, behalve de rijstmeel, de bloem en 2 eieren goed door elkaar en vorm hiervan balletjes.
Stoom de balletjes in 30 minuten gaar. Klop de eieren op. Bestuif de eieren met het bloem, wentel deze door de eieren en dan door de rijstmeel. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur de balletjes goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44149195