logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bajabu bala
viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tonijn van ca. 400 gr
150 gr kokos
1 ei
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en haal al het vlees van de graten af en wrijf het visvlees fijn. Klop het ei op. Rooster kokos droog in een koekepan en wrijf of maal deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe, de kokos, het zout, het ei en de vis tot een massa en vorm van deze massa platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze koekjes goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157791