viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tonijn van ca. 400 gr
150 gr kokos
1 ei
zout naar smaak
olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel witte peper
Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en haal al het vlees van de graten af en wrijf het visvlees fijn. Klop het ei op. Rooster kokos droog in een koekepan en wrijf of maal deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe, de kokos, het zout, het ei en de vis tot een massa en vorm van deze massa platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze koekjes goudbruin.
ingrediënten:
1 tonijn van ca. 400 gr
150 gr kokos
1 ei
zout naar smaak
olie
Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel witte peper
Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en haal al het vlees van de graten af en wrijf het visvlees fijn. Klop het ei op. Rooster kokos droog in een koekepan en wrijf of maal deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe, de kokos, het zout, het ei en de vis tot een massa en vorm van deze massa platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze koekjes goudbruin.