logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Udang Berani Pedas
pittige garnalen met peteh bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr garnalen
1 tahu
40 petai/peteh bonen
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 eetl kecap manis
2 tomaten
3 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de garnalen totdat deze van kleur veranderen en zet apart.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Cvoeg dan de lomboks, de tomaten, de salam, het zout, de kecap en de palmsuiker toe en bak het geheel zacht.
Dan de garnalen, de petai en de tahu toevoegen en meng goed en bak het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 117 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147940