logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Wadji Djagung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. maismeel,
8 gr vanille suiker,
150 gr. suiker,
2-3 pandan blad.
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingrediënten en breng het aan de kook. Laat het zachtjes stoven totdat er een dikke maar nog vloeibare pap is gevormd. Haal de panden eruit en giet het mengsel in een niet al te hoge ronde springvorm. Laat het geheel afkoelen en snijd het dan in ruitjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148104