logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pandan Chiffron Cake 1

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, gescheiden
300 ml caster sugar / basterd suiker
175 ml olie
1 theelepel vanille extract
175 ml kokosmelk
1/4 theel pandan extract
225 ml zelfrijzend bakmeel
1 eiwit
1 theel cream of tartar (gist)

Cara membuat:
bereiding:
Scheidt eerst de eieren en klop dan het eigeel, de suiker, de gist, de olie en de vanille op in een kom totdat het een egale massa geworden is. Klop dan de kokosmelk en de pandan extract erdoor.
Zeef de bloem, maak erin een kuiltje en klop het eiermengsel er goed doorheen. Klop apart de eiwitten steveig en klop dit in 2 gedeelten door het bloemmengsel. Giet het mengsel in een bakvorm en bak dit op 170gr voor 45 minuten totdat de cake gaar is. Eerst laten afkoelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422326