logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sambal Goreng Telur Cabai Hijau
eieren in een groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt en gepeld
2 groene tomaten
2 salam blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
350 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
6 groene lomboks
3 groene rawits
3 kemiri noten
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Vervolgens de eieren toevoegen en meng alles goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 36 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148119