logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Es cream jeruk kelap muda

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 ml melk
125 ml water
200 gr poedersuiker
250 ml sinaasappelsap
1 eierdooier
125 ml slagroom
100 gr gerapste kokos
orange essence
zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng het water, de sinaasappelsap, de poedersuiker en zout naar smaak door elkaar en laat dit zachtjes koken. Voeg dan de opgeklopte eierdooier toe met de orange essence en goed roeren. Laat het vervolgens afkoelen en meng de slagroom en de kokos erdoor. Goed koud en laten opstijven in de koelkast

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422298