logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Risolles 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg gehakt
250 ml water
1 prei
1 bosje selderij
10 worteltjes
2 theel nootmuskaat
5 theel suiker
zout naa smaak
1 kg tarwebloem
1 ei
3 geklutste eieren
boter
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de prei en de seldeij fijn en meng dit met het gehakt. Kook het gehat met het water voor 30 minuten. Maak van 500 gr bloem en voldoende water een paje en meng dit door het gehakt zodat er een ragout gevormd wordt.
Maak van 500 gr bloem samen met 1 ei, het zout en water een dun beslag en bak hiervan dunne flensjes. Vul deze flensjes met het gehaktmengseld en vouw deze als een envelop dicht en paneer deze. Bak de risolles daarna goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422235