logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Serombotan
gekruide groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kokos
500 gr moeras/water spinazie (kangkung)
3 aubergines
100 gr taugé
3 citroenen (sap)
zout naar smaak
2000 ml water

Halsukan;
boemboe:
2 rode lomboks
11 rawits
6 teentjes knoflook
3 cm kencur
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos bruin in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de spinazie grof en kook deze in het water voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. blancheer de tauge in het water met het zout en laat ook dit uitlekken. Snijd de aubergines in stukjes. Meng daarna de groente door elkaar. Meng het citroensap en de kokos door de boemboe en strooi deze over de groenten.

Add comment

Submit

who is online

We have 50 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148138