logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis kacang panjang dan putren
gebakken en gestoofde kouseband met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
8 jonge maiskolfjes
5 koolbladeren
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 groene lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm, de maiskolfjes schuin en de kool in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kouseband, de mais en de kool toe en bak deze totdat het zacht begint te worden. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Kook het geheel gaar en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421963