eenvoudige versie (2 pers.)
Bahan-bahan:
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.