logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Soto Madura 1
eenvoudige versie (2 pers.)
Bahan-bahan:
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.

Add comment

Submit

who is online

We have 181 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147997