logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Kua Pad Mu
thaise nasi goreng


ingrediënten:
500 gr gekookte rijst
100 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
2 eetl olie
2 rode lomboks
1 wortel
1 ui

garnering:
gehakte coriander blaadjes

bereiding:
Snijd de knoflook, het vlees, de lomboks, de wortel en de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan het ei toevoegen en roeren. Vervolgens de lomboks, de ui, de wortel, de palmsuiker en de peper toevoegen. Dan de rijst toevoegen en bak dit. De kecap en de vissaus toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Garneer met de koriander blaadjes

Add comment

Submit

who is online

We have 60 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158058