logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sai Oua
vleesballen
ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
1 theel zout
10 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
4 eetl limoensap
4 eetl gehakte koriander
1 serehstengel
3 cm kunyit (kurkuma)
2 sjalot
1 eetl trassi
5 rode rawits.
olie

Bereiding;
Snijd de sereh, de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn. Wrijf de kunyit tot poeder. Meng alle ingrediënten goed door elkaar behalve de olie en vorm hiervan worstjes of ballen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de worstjes/ballen goudbruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 51 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422109