Mu Pad Khiew Wan Hor Pai
pasteitjes met varkensvlees
Ingrediënten:
100 varkensgehakt
3 eetl groene curry pasta
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1 kleine ui
1 ei
1 theel zout
2 eetl olie
2 takjes koriander
fyllo deeg
Bereiding:
Snijd de ui en de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok de olie en bak het gehakt, de ui en de curry pasta voor 4 minuten. Voeg dan het zout en de kokosmelk toe en bak dit nog 2 minuten. Laat het afkoelen en meng de koriander erdoor. Klop het ui op. Snijd een cirkel met een diameter van 7 cm uit het deeg en schep er 1 eetl van het mengsel op. Vouw het deeg op in een halve maan vorm en smeer de uiteinden in met ei en maak het dicht. Smeer ook wat ei op de pasteitjes. Bak de pasteitjes in 25 minuten gaar in een voorverwamde oven op 190 gr. C.
Zoeken
Laatst gelezen
- Rujak petis 2
- Sate Bebek - sate van eend met sambal kecap
- Risolles 3
- Kalio buntut Padang - gestoofde ossenstaart
- Opor Lidah 2 - kalfstong
- Kalio Daging Padang - rundvlees in pittige kokosmelksaus
- Base be Pasih - boemboe voor visgerechten
- Kupat Tahu - ketupat met tahu in pindasaus
- Ayam Bakar Madu - geroosterde honing kip
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
Recente Reacties
Cucur
2 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...