logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Mu Pad Khiew Wan Hor Pai
pasteitjes met varkensvlees

Ingrediënten:
100 varkensgehakt
3 eetl groene curry pasta
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1 kleine ui
1 ei
1 theel zout
2 eetl olie
2 takjes koriander
fyllo deeg

Bereiding:
Snijd de ui en de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok de olie en bak het gehakt, de ui en de curry pasta voor 4 minuten. Voeg dan het zout en de kokosmelk toe en bak dit nog 2 minuten. Laat het afkoelen en meng de koriander erdoor. Klop het ui op. Snijd een cirkel met een diameter  van 7 cm uit het deeg en schep er 1 eetl van het mengsel op. Vouw het deeg op in een halve maan vorm en smeer de uiteinden in met ei en maak het dicht. Smeer ook wat ei op de pasteitjes. Bak de pasteitjes in 25 minuten gaar in een voorverwamde oven op 190 gr. C.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157819