logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Babi Padang
padangse varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 kleine prei
225 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl meel
1 ei
zout naar smaak
1/2 theel peper
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kencur
5 kemirie noten
1/2 eetl jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en marineer dit met de boemboe voor 30 minuten. Snijd de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin. Klop ondertussen het ei op met het meel, de peper en het zout. Voeg de bouillon en de prei toe aan het vlees en roer dan het ei/meel mengsel erdoor. Zachtjes gaar laten stoven en totdat het vocht vrijwel is verdampt.

Add comment

Submit

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148171