logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Lapis palaro
gekruid rundvlees
 
Bahan-bahan:
400 gr ossenhaas 
700 ml water
2 theel maïzena, opgelost in 1 eetlepel water
olie om te frituren

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 cm jahe
5 cm kencur
3 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
1/4 theel jinten
1/2 theel ketumbar
1 1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg het vlees en de bumbu toe en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en laat het vocht indikken tot 250ml en meng het met de maizena tot een saus.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Giet de saus over het vlees en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147955