Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eiwitten
130 gr basterd suiker
1/2 theel cream of tartar (gist)
6 eigeel
100 gr suiker
1/2 theel vanille essence
5 eetl olie
2 eetl pandan sap
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
140 gr zelfrijsend bakmeel
Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst het pandansap: Snijd 5 pandanbladeren in kleine stukjes en meng dit met 4 eetl water totdat er een dikke pap ontstaat. Gebruik hiervoor een mixier. Zeef de pap. Klop dan de eiwitten, met de suiker en de gist op totdat het stijf is. Klop vervolgens het eigeel, met de suiker en de vanille totdat het romig is geworden. Meng dit dan met de olie, de pandan spa en de kokosmelk. Dan het meel toevoegen en blijven mengen. Meng dit met de eiwitten en giet dot in een bakvorm. Bak de cake in de oven in 45 minuten gaar. Laat eerst afkoelen.