logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pandan Chiffron Cake 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eiwitten
130 gr basterd suiker
1/2 theel cream of tartar (gist)
6 eigeel
100 gr suiker
1/2 theel vanille essence
5 eetl olie
2 eetl pandan sap
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
140 gr zelfrijsend bakmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst het pandansap: Snijd 5 pandanbladeren in kleine stukjes en meng dit met 4 eetl water totdat er een dikke pap ontstaat. Gebruik hiervoor een mixier. Zeef de pap. Klop dan de eiwitten, met de suiker en de gist op totdat het stijf is. Klop vervolgens het eigeel, met de suiker en de vanille totdat het romig is geworden. Meng dit dan met de olie, de pandan spa en de kokosmelk. Dan het meel toevoegen en blijven mengen. Meng dit met de eiwitten en giet dot in een bakvorm. Bak de cake in de oven in 45 minuten gaar. Laat eerst afkoelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 126 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422028