logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Kambing Rica-rica
lamsvlees in zoete pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lams- of geitenvlees
1 theel (palm)suiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
9 sjalotjes
4 cm jahe
1 tomaat
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en voeg de suiker toe en roer totdat de suiker karameliseerd. Dan de bumbu toevoegen en bak al roerend voor 5 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak totdat van kleur verandert.
Voeg wat water toe en bak totdat het vleesvocht vrijkomt. Dan het overige water toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 128 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158228