logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daun labu jagung manis
pompoen blad met suikermais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pompoen bladeren
1 suikermais
1 tomaat
25 ansjovis
2 cm temu kunci
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1250 ml kippenbouillon (zie recept)
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de pompoenbladeren fijn en snijd de maiskorrels eraf. Snijd de tomaat en ansjovis in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu en de temu kunci voor 5 minuten. Voeg dan de mais, de pompoen bladeren en de tomaat toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper, de ansjovis en de palmsuiker toevoegen en kook alles gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158119