logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Oyong Bumbu Kuah Teri
komkommer en chayote in bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer)
200 gr labu siam (chayote)
5 teentjes knoflook
100 gr gebakken ikan teri
1 rode lombok
1 tomaat
750 ml water
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oyong en de chayote in blokjes en de knoflook fijn. Ontpit de lombok en snijd deze fijn en hak de tomaat fijn.
Verhit in een pan het water en voeg de lombok, de oyong en de chayote toe en kook deze zacht. Dan de knoflook en de ikan teri toevoegen en breng weer aan de kook. Vervolgens, de tomaat, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook alles gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 86 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422001