logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Kangkung
roerbak van pittige kangkung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
25 gr teri nasi asin
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 salam blad
4 rode lomboks
200 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
4 rode lomboks
1/2 theel trassi
4 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de kangkung en de teri nasi asin toevoegen en kook het geheel gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 165 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402150