logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Telur areh
gestoomd gekruid ei
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
3 salam blad
6 grote eieren

Haluskan:
boemboe:
1 theel, witte peper
1 theel, suiker
5 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren los. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit met het zout, de salam en de boemboe. Als de kokosmelk kookt, dan langzaam al roerend de geklopte eieren toevoegen totdat het een gladde massa is geworden. Stoom vervolgens deze massa in 30 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 46 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147883