logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Telor Dadar Padang
Omelet uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippeneieren
4 eetl olie
1 theel gula jawa
2 eetl gehakte bieslook
2 rode lomboks
2 sjalotten
zout en peper naar smaak
3 eetl water

Tabuan;
garnering:
1/2 komkommer
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotten fijn en meng dit met de bieslook. Klop de eieren op met het water, de suiker en het zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak van de helft van het eiermengsel langzaam een omelet. Bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de sjalottenmengsel. Bak dit zachtjes totdat de de bovenkant gestold is. De omelet omkeren en nog 1 minuut zachtjes bakken. Rol de omelet op en snijd deze schuin in repen van 5 cm. Herhaal dit met de andere helft van het mengsel. Garneer de omelet met de schijfjes tomaat en komkommer.

Add comment

Submit

who is online

We have 171 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402150