logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Nam Jim Jaew
pittige saus (Esarn)

Ingrediënten:
5 eetl vissaus (nam pla)
2 theel palmsuiker
2 theel asem
15 rode rawits
1 sjalot
1/2 lenteui
2 theel kleefrijst (ketan)

Bereiding:
Rooster de rawits droog in een koekeplan en wrijf deze daarna fijn tot een poeder. Rooster de kleefrijst droog in een koekpan totdat deze bruin zijn geworden. Snijd de lenteui en de sjalot fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten goed doorelkaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 254 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402313