Benodigdheden:
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad
Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad
Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.