logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Gevulde paprika's
Benodigdheden:
4 rode paprika's
325 gr mager gehakt
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
zout en peper naar smaak
bananenblad

Omelet:
2 eieren
2 eetl melk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met de ketumbar, de sjalotten, de knoflook en het zout en peper. Vul de paprika's met dit mengsel. Verpak de paprika's in bananenblad en stoom deze in 10-15 minuten gaar. Klop de eieren met de melk en de peper en zout en bak van dit mengsel 4 omeletjes. Verwijder vervolgens het bananenblad van de paprika's en wikkel deze in de omelet.

Add comment

Submit

who is online

We have 302 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402356