logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Phat phak mangsawirat
Roergebakken paddestoelen en groenten
Ingrediënten:
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water

bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 312 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157864