Roergebakken paddestoelen en groenten
Ingrediënten:
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water
bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water
bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.