logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Moo Waan
geglaceerd varkensvlees
Ingrediënten:
450 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
4 eetl olie
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl vissaus (nam pla)
100 gr gula jawa (palmsuiker)
75 ml water

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit in 5 minuten goudbruin. Vervolgens de sajosaus, de vissaus en de suiker toevoegen en dit goed omscheppen. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt en stroperig is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148074