logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Mu Pad Prick Gang Dang
varkensvlees met rode curry


Ingrediënten:
100 gr rundvlees
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
100 ml water
50 gr kouseband
50 groene aubergine
1 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1 theel zout

bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de aubergine en de kouseband in 3 cm lang stukjes. Verhit in een pan de helft van de kokosmelk en los de curry pasta op. Dan het vlees toevoegen kook dit zachtjes gaar. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker, het zout, de kokosmelk en het water toevoegen. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 124 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422364