Huá Dàn Xiā Rén -滑蛋虾仁
roerbak van garnalen met ei
Ingrediënten:
150 gr garnalen
1/2 theel zout
1/8 theel peper
1/2 theel maizena/tapioca
2 eetl olie
5 eieren
2 eetl water
1/2 theel zout
18 theel peper
1/4 theel sesam olie
Garnering:
1 lente-ui
Bereiding:
Maak de garnalen schoon en meng deze met het zout, de peper en de maizena. Klop de eieren op met het water, het zout, de peper en de sesam olie. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur zijn verandert. Voeg het dan toe aan de eieren enn meng goed.
Voeg dan het geheel weer toe aan de pan en bak op laag vuur totdat de eieren bijna gekookt/gebakken zijn. Strooi de lente-ui erover en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal trasi 4
- Njomok tempeh
- Sambel Gorang Hati Ampela -pittige gebakken kippenlever met aardappel
- Wadjik ketan
- Neua Yang Nam Tok - geroosterde reepjes rundvlees
- Ayam Rica Rica Pedas Kemangi - zeer pittige kip met kemangi
- Bakso Mercon - pittige gehaktballetjes
- Bakso Goreng Soun Jamur - gebakken balletjes met soun en paddenstoelen
- Acar sontong - Zoetzuur van inktvis
- Acar Sayur - atjar/pickle van groenten
Recente Reacties
Rendang Padang - gekruid rundvlees
1 week agoSorry als ik iemand tegen de borst stoot, maar kan dit ook met tofu of seitan. Kan echt helemaal geen ...Baro-Baro - snack met mungbonen uit Bali
3 weeks agoga uit van verse bonen, anders de gedroogde bonen een tijdje wekenBaro-Baro - snack met mungbonen uit Bali
3 weeks agoZonder de kacang te weken of te drogen?Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
3 weeks agoI like to cook original recipes because I remember the taste of the original dish!Rendang - rendang van rundvlees
1 month agoAl jaren een favoriet hier. Als er visite komt is er altijd de vraag heb je nog Rendang gemaakt. Dit ...