logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sapi Campur Malang
hachee uit Malang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees
3 rode uien
2 teentjes knoflook
1 theel trasi bakar
5 aardappelen
1 rode paprika
2 rode lomboks
1/2 theel kruidnagelpoeder
1 eetl bloem
zout en peper naar smaak
2 eetl ketjap manis
500 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de uien in ringen. Snijd de aardappelen in blokjes en de paprika en de lombok in reepjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de trasi voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de paprika, de lomboks, de peper en zout en de kruidnagel toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de aardappelen en het water toevoegen samen met de ketjap en laat het geheel zachtjes 45 minuten sudderen.
Meng de bloem met wat vocht en voeg dit toe en bind het vocht tot een saus. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 190 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158187