logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Hati Garo Rica
pittige lever uit Noord-Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlever
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel citroensap
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 rode lomboks
5 groene rawits
2 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Meng de palmsuiker, het zout en het citroensap erdoor en marineer hiermee de lever voor tenminste 30 minuten.
Rooster vervolgens de lever boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin. Bestrijk de lever regelmatig met de marinade.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 135 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402012