Hu Mu Palo
gesneden varkensoortjes
ingrediënten:
200 gr varkensoren
2 theel kaneel
1 tsp zout
75 gr palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
12 koriander blaadjes
400 ml water
ingrediënten saus:
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel suiker
2 theel zout
2 eetl azijn
bereiding:
Maak je oortjes schoon en verwijder elk haartje. Snijd de oortjes in 4 cm lange dunne reepjes. Verhit in een pan het water met het zout, de kecaps en de palmsuiker. Voeg de kaneel toe als de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Dan de oortjes toevoegen en dit zachtjes voor 90 minuten laten sudderen en laats dit uitlekken.
Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof en meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over de oortjes en garneer dit met gehakte korianderblaadjes.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pallumara - vis in een kruidige saus uit Sulawesi
- Sateh Ayam Bekasi - geroosterde gemarineerde kip
- Gulai Nangka Taoco - stoofpotje van jackfruit met taoco
- Babi merah 2
- Ekstrak Kopi
- Chen Pi Niu Rou - rundvlees met mandarijn
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Sambal Ini koro - Sambal met lente-uitjes
- Pengat ikan teri - Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
Recente Reacties
Sambal Miso
6 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
2 months agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...